GRATTIS!
World Winner 2022 i Mechelen, BelgienWW22 NO*KERRS PINK'S JACOBS SWEET NFO w 62
Ägare: Patrik Lells och Doug Takoda Lind
Kattannonser


Nyheter
. Nytt på utställningsidan
Ny Titelkatt
Nytt i Styrelsen
 
Föreningen Ädelkattens Årsmöte
11 mars 2023

Kallelse och förslag till dagordning till ordinarie årsmöte finns bifogat detta mejl. Vi planerar att i år genomföra ett fysiskt årsmöte efter att några år haft digitalt årsmöte pga COVID.

Vi har bokat en möteslokal i Partille. Vi har genomfört både Oktoberfest, Utställning Möte och Istället för utställnings träff där tidigare så det börjar bli en bekant lokal.

Vi har i år valt en lördag eftermiddag och kommer i samband med förhandlingarna att bjuda på smörgåstårta och kaffe/te/dricka till det. På årsmötet delar vi ut priser till Årets ÄK-katter. Vi räknar med att hålla på från 13 till ca 16.

Info om var och när man ska anmäla sig kommer längre fram, men boka lördagen den 11:e mars så länge.

I år ska vi välja kassör samt 4 ledamöter till styrelsen. Kassör och 3 av ledamöterna väljs på 2 år och en ledamot (fyllnadsval) väljs på 1 år. Vi har också suppleanter och revisorer som ska väljas på 1 år.

Valberedningen består av Anette Lidenskog, sammankallande, och Marie Törn. Hör av dig till Anette eller Marie om du har förslag på personer till vår styrelse. Skicka ditt förslag på e-post till Anette på alidenskog@hotmail.com Tänk på att det går bra att föreslå sig själv.

Kom ihåg att du måste ha betalt medlemsavgift för 2023 för att ha rösträtt på årsmötet.

Har du motion som du vill ska behandlas på vårt årsmöte så ska du skicka den till sekreterare Veronika Peretic veronika.peretic@gmail.com senast den 15 februari.

Styrelsen Föreningen Ädelkatten