Kokarder och grillfest

Efter sommaren, 9 september, planerar vi att ha en träff där man lär sig göra kokarder som senare övergår i grillfest. Vi håller tummarna för fint väder och att det blir samma uppslutning som vi hade på förra årets tillställning. Fullständig inbjuden kommer längre fram men reservera dagen redan nu.
 
För att kolla av intresset att lära sig tillverka kokarder vill vi gärna ha besked redan nu hur många som är sugna på att lära sig. Skicka intresseanmälan till Lotta redan nu på charlotta.kragh@gmail.com så vet vi lite mer hur många vi kan bli.
Denna anmälan är alltså inte bindande.
 
Genetik

Vill du lära dig mer om genetiken bakom din uppfödning, eller bara är nyfiken och vill veta mer? Klubbens mästare inom området, Maud Dickson, håller en 2 dagars utbildning med kortare föreläsningspass varvat med praktiska övningar.

Preliminärt datum för detta blir 7-8 oktober. Vi får återkomma med fylligare information längre fram, men boka gärna dagarna så att du inte missar denna chans.
 
Facebookgrupp

Vi har startat en facebookgrupp för alla medlemmar där vi också kommer att lägga ut information till medlemmar och där man kan skriva om saker som rör klubben. Gruppen är sluten och vill du bli insläppt får du leta upp gruppen ”Föreningen Ädelkatten” på FB och be om att bli insläppt så lägger Anette eller Louise, som är huvudansvariga för gruppen, till dig.