Utställningsmöte 25 november

Två veckor före utställningen har vi utställningsmöte för hela föreningen i en möteslokal i Majorna. Vi samlas vid 17 och pratar om arbetsuppgifter och går igenom vad som händer på en utställning.
Ett bra tillfälle att träffa andra medlemmar och umgås en stund. Har vi fått in motionsförslag till SVERAK kommer vi även att diskutera dessa, se mer information nedan. Vi planerar att hämta pizza eller liknande mat under mötet och anmälan görs till stellan@kustens.com senast den 21 november, efter anmälan bekräftas adress etc för mötet.


Motionsdax

Det är hög tid att tänka på motioner till SVERAKs årsmöte. Har du funderingar kring ändringar av regler eller stadgar så skriv ihop en motion och skicka till sekreterare Helle Hallberg. Vi vill ha dina förslag senast 1 november till hellefester.hallberg@gmail.com.
Vi tar ställning till om vilka förslag, högst 3, som vi skickar vidare till SVERAKs årsmöte nästa år.
Facebookgrupp

Vi har startat en facebookgrupp för alla medlemmar där vi också kommer att lägga ut information till medlemmar och där man kan skriva om saker som rör klubben. Gruppen är sluten och vill du bli insläppt får du leta upp gruppen ”Föreningen Ädelkatten” på FB och be om att bli insläppt så lägger Anette eller Louise, som är huvudansvariga för gruppen, till dig.